Drótkötélpálya a játszóterek felturbózása érdekében

Drótkötélpálya a játszóterek felturbózása érdekében post thumbnail image

Ugyan a játszóterek mindig is közkedvelt parkoknak számítottak a családosok életében, mindig érdemes kicsit modernizálni őket. Mivel a digitális kor már számos kihívást intéz a szülők elé is, sok kétségbeesett szülő sajnos már csak sodródik az árral, vagy nem győz már mi kitalálni, amivel leköthesse gyermeke figyelmét.

És sok esetben sajnos bedarálja a családokat az okoskütyük tömkelege. Ezért is érdemes a játszótereket is úgy kialakítani, hogy minél vonzóbb kikapcsolódást tudjanak nyújtani a gyermekek számára. A hagyományos játszótéri eszközökön túl érdemes minél több játszóteret izgalmasabbá tenni egy-egy rendhagyóbb eszköz által. Ilyen a drótkötélpálya is.

A drótkötélpálya már régen is izgalmasabbá tett egy-egy játszóteret, ahol meg lehetett találni. Mivel a drótkötélpályák kihívást jelentő pályáknak számítanak, ezért fokozzák az adrenalin termelődését is. Ez máris izgalmasabbá teszi a használatukat! Egy drótkötélpálya használatához bizony kell némi bátorság és erőnlét, ezért az önbizalmat is tudja növelni a használata. Ráadásul a gyerekek izgatottan szoktak sorban állni a drótkötélpályák mögött, és várják, hogy sorra kerülve átélhessék a csúszást, vagy mondhatni repülést a pályán.

A drótkötélpályák körül izgatott tumultus szokott kialakulni, így akár a barátkozást is elérhetőbbé teszi a gyerekek számára a játszótéren. És mivel a játszóterek közösségi terek is, ezért ez nem mellékes szempont. A faberland.hu kínálatában érdemes megnézni a nagyon minőségi és masszív játék eszközöket, köztük az ügyességi pályákat is!