A Vanish szappan lenyűgözően könnyű folteltávolítást kínál otthonában

A Vanish szappan lenyűgözően könnyű folteltávolítást kínál otthonában post thumbnail image

Hófehér abroszra kiömlő vörösbor, fűfolt a gyermekünk futball mezén, csokoládékrém nyomok a világos függönyön – a makacs és nehéz szennyeződések sora szinte végtelenségig sorolható lenne egy háziasszony számára.

Mivel az ilyen típusú „balesetek” elkerülhetetlenek a hétköznapok során, fontos, hogy felkészülten álljunk ezen helyzetek elé. Ennek egyik legfontosabb eszköze a Vanish szappan, ami kíméletlenül bánik el a legkomolyabb foltokkal is, ezért mindenképp tartsunk polcunkon belőle a vészhelyzetekre.

Előnyei

A Vanish szappant egyedi összetétele magasan kiemeli a piac más termékei közül. Köszönhetően annak, hogy klórmentes, színes és fehér ruhához egyaránt használható. Továbbá akár kényes anyagokhoz, gyapjúszőnyeg tisztításához is ajánljuk.

Használata

A Vanish szappan kiválóan alkalmas gyors folteltávolításhoz. Ehhez áztassuk a foltot először hideg vízbe, majd alkalmazzuk a Vanish szappant, és kevés idő múlva öblítsük le. A vizet egy tiszta ronggyal itassuk fel.

Az igazán hatékony eredmény elérése érdekében kezeljük a foltot minél hamarabb, hogy ne száradjon bele az anyag textúrájába. Makacsabb szennyeződések esetén akár több kezelést is bevethetünk a Vanish szappan használatával. A speciális foltok (rozsda, tinta, stb.) esetén előfordulhat, hogy más szerre lesz szükségünk.

Biztonsági figyelmeztetés

Fontos, hogy a Vanish termékeket gyermekek elől elzárt helyen tároljuk, szembe ne jusson. Ha mégis így történne, azonnal mossuk ki bő vízzel. Használat után azonnal mossunk kezet. Ha gyermekünk lenyelné, azonnal forduljunk orvoshoz az egészség ellenőrzése és megőrzése céljából!