Budapest állásajánlat – startup munkalehetőség

Budapest állásajánlat – startup munkalehetőség post thumbnail image

Az elmúlt években azzal büszkélkedhet Magyarország fővárosa, hogy a startupok közép-európai központjává vált. Ennek oka a jó műszaki végzettség a budapesti egyetemeken, és persze a korábban kialakult startup mentalitás. Ennek köszönhetően pedig sokak számára kiváló lehetőség, mint budapesti állásajánlat.

Szabó Balázs legutóbbi vendégcikkje a Forbes-on zseniálisan megmagyarázta, miért alakul Közép-Európa, ideértve Magyarországot és Budapestet is, az outsourcingból igazi technológiai központtá. Így ennek köszönhetően amennyiben Budapest állásajánlat a téma, ezek a tények egyre több startup álláshoz vezettek Budapesten.

 

Jelenleg 3 nagy budapesti startup működik, amelyek világszerte ismertek és elismertek, nemzetközi befektetők tisztességes finanszírozása mellett.

 

3 Budapest állásajánlat a startupok területén

 

Prezi – A zoomoló prezentációk készítői

Ustream – Vezető az élő és interaktív videó közvetítésben

LogMeIn – Távoli hozzáférést és távoli asztali szoftvert kínál a számítógépéhez

 

Valószínűleg a legtöbb fiatal már hallott egyikről vagy a másikról, esetleg akár az összesről is, hiszen mindegyik magyar származású (a Ustream esetében legalábbis részben), és a magyar fővárosban üzemeltet irodát, így igazi budapesti állásajánlat az, amit egy ilyen vállalat kínál az itt élők számára. Mivel mindhárman a sikerüknek köszönhetően bővülnek, természetesen nem csak Magyarországon, hanem a világ többi irodájában is vannak nyitott pozíciók, melyeken tehetséges embereket várnak.

Related Post