Előrejelzések a 2022-es Futball Világbajnokság kapcsán

Előrejelzések a 2022-es Futball Világbajnokság kapcsán post thumbnail image

A világbajnoki cím vitathatatlanul a legvágyottabb trófea, amelyről minden futballista álmodik, bár csak a kiválasztottaknak volt szerencséjük megnyerni. Ahogy közeledünk a 2022-es katari világbajnoksághoz, egyre egyértelműbbé válik a verseny résztvevőinek kiléte.

Ha fontolóra vesz néhány, a fogadóirodáknál elérhető vb-fogadási ajánlatot, érdemes most megnézni a formális csapatokat, és azt, hogy melyikük tűnik a legjobb fogadásnak. Nézzünk meg 3 lehetséges jelöltet a díj elnyerésére.

 

Franciaország

Paul Pogba és Kylian Mbappe vezetésével Didier Deschamps Franciaországa nagy lendülettel vette be a 2018-as oroszországi világbajnokságot, és határozottan meghódította a tornát.

Annak ellenére, hogy Oroszországból való visszatérése óta voltak hullámvölgyek és hullámvölgyek, a Les Blues a legjobb tehetségekkel büszkélkedhet, amit a Nemzetek Ligája legutóbbi diadala is bizonyít.

A világklasszis játékosokkal a keretben a regnáló világbajnoknak reális esélye van arra, hogy Brazília 1958 és 1962 óta az első olyan nemzet legyen, amely megvédi a vb-koronát.

 

Anglia

A fél évszázados várakozás a hőn áhított vb-címre a végéhez közeledhet, hiszen Anglia folyamatos javulása Gareth Southgate vezetésével az egyik vezető jelölt a katari díj elnyerésére. A 2018-as világbajnokság negyedik helyezése után a háromoroszlánosok második helyezést értek el a nyáron az Európa-bajnokságon, ami több szempontból is valódi fejlődés jeleit mutatja. Ennek az angol válogatottnak az ereje teljes mértékben megmutatkozott a világbajnoki selejtezők során, ahol Harry Kane és társai félelmetesen 3,9 gólt rúgtak meccsenként.

 

Belgium

Egyik nagy versenykatasztrófa a másik után kétségbe vonja Belgium azon képességét, hogy kamatoztatni tudja-e aranynemzedékének azon képességét, hogy büszkévé tegye nemzetét.

De Rode Duivels első helye a FIFA-ranglistán nem véletlen, viszont Roberto Martinez emberei gyakran hiányoznak a nagyon szükséges élvonalból, amikor az a legfontosabb.

Kevin De Bruyne és Romelu Lukaku javában léve a jövő évi verseny lehet Belgium újabb próbálkozása, hogy megszerezze első nagy nemzetközi bajnoki címét.

Related Post