Műfű árak a Grassland kínálatában

Műfű árak a Grassland kínálatában post thumbnail image

Még akkor is, ha pici kerttel rendelkezünk, egy biztos: szeretnénk, hogy otthonos, kellemes legyen a kertünk, hogy a füves rész gondozott és ápolt legyen. Viszont az élettel teli zöld gyepet gondozni nagyobb munka, mint gondolnánk, hiszen folyamatos odafigyelést igényel a karbantartása. Ennél az opciónál sokkal jobb döntés lehet egy igényes műfű. Az azonban felmerülhet, ha a műpázsit mellett döntünk, hogy vajon milyenek a műfű árak manapság?

Műfű tekintetében a Grassland kínálatát érdemes átböngészni, náluk különféle fűszál hosszúságú, színű, kevert szálú kivitelezésű gyeptéglákat találhatunk. A Grassland kínálatában három nagyobb kategóriába lehet sorolni a műfüveket ár és minőség szempontjából. A műfű árak értelemszerűen a minőségtől függnek, a legolcsóbb kategóriába tartozó füvek 5000 forint per négyzetméter áron vannak nagyjából, mely egy viszonylag olcsó kategóriának számít, de ezek nem annyira élethűek, mint a közepes kategóriába, vagy épp a legmagasabb kategóriába tartozó darabok.

A közepes műfű árakba tartozó termékek azok, melyek a leginkább kertekbe illőek. Ezek azok a műfüvek, amelyek között a legtermészetesebb darabokat találjuk majd, melyek a legjobban hasonlítanak az eredeti fűre. A szálakra jellemző a puhaság és a hosszúság. Vannak kevert szálas típusok is, illetve egyes daraboknál az eltérő szálhosszúságokkal is játszanak a gyártók. Divat a szálak színét is változtatni, azaz még élethűbbé tenni a füvet azáltal, hogy természetes árnyalatokat adnak nekik.

Érdemes tehát úgy választani a műfű árak tekintetében is, hogy magasabb árkategóriába tartozó típus mellett döntsünk, mert így akár 10 évig is egységes, szép képet adhat kertünknek anélkül, hogy különösebb gondozást, karbantartást igényelne.

Related Post